Avsnitt 9. Churchill deklarerar vår! / PODCAST

Hej gänget! My här!
Usch å fan, jag är skitängslig idag. Trots: fredag. Trots: april
Ni vet när det känns som om man har konstant kafferus - de obehagliga delerna av ett kafferus. Det liksom darrar inuti på ett jävligt ovälkommet sätt. Känner mig stissig och paranoid. Haha ok nog om det.
 
Vi har släppt nytt avsnitt av poddyy!!!! Tanken var att vi skulle prata om de positiva aspekterna av psykisk ohälsa, typ vad som gör att det ibland känns värt det. Det blev dock mest snack om kända personer och teorier kring varför Winston Churchill var en så bra ledare. Samt huruvida det är en bra grej eller inte att man associerar bipolär sjukdom med kreativitet och genialitet. Självklart berättar vi också vad vi har haft för oss sen vi babblade i poddform sist. Nathalie berättar om ett ragg i Thailand och jag rankar min Alpernavecka genom sinnestämningar procentuellt. 
 
 
Ljudet är inte kalasbra, vi är sjukt medvetna om det MEN vi har nu lovat oss själva och er att det ska ske förändring tills nästa gång ni lyssnar. Så håll ut - i nästa avsnitt är ljudet bra!!!
 
Om ni vill kontakta oss på något sätt; ventilera, komma med konstruktiv kritik (vi vill ju bli bättre!), pepp eller förslag på ämnen att snacka om, maila oss till hjarnknas@gmail.com eller kommentera här på bloggen. Givetvis får du vara anonym. PUSS och tack för att ni lyssnar och läser <3
Random | |
Upp