Dagboksanteckningar 2012, 1.

 
daterat 14 februari 2012:
jag är i munnar nu. i ett rum med rosa väggar och oranga gardiner. matchar min sinnestämning något så otroligt. det är fan komiskt. gråter hela tiden och förmår mig inte lämna rummet fastän jag är på ett av världens vackraste ställen, i alla fall vad jag hört om munnar.
ligger i en dubbelsäng som hånar mig och spär på den här jävla ensamheten, kollar amerikanska töntfilmer dubbade på hindi, äter minibananer(typ det enda som säljs utanför mitt hem, orkar inte gå längre) och försöker att inte..ehhh..dö av ont. X skriver aldrig men jag ser honom överallt på facebook, på bilder, notiser om nya vänner(alla e såklart brudar o alla e såklart så jävla fittigt snygga) osvosv. 
fy fan.
känner mig som carrie när hon sitter på cafet med allihopa och hon skriker rakt ut att hon inte förstår varför hon utsatt sig för det här en gång till. exakt så känner jag. fast i min ensamhet. utan någon att sitta mitt emot på ett kafe och skrika det inför. i helvete vad ensam jag är. vet att det förmodligen är vettigt i längden bla bla bla eller whatever random fucking soul searching-artikel säger MEN ahh fuck det här. 
vill bara hem till sverige, är örtiofem miljoner mil bort från civilisationen och har inte råd att köpa en tidigare flygbiljett hem. fantastiskt, verkligen. tänker på hur det vore om X var här med mig, vad vi hade gjort i det här rummet, på den här resan. tänker på hans händer tänker på hans kropp tänker på hans mage mot min rygg tänker på alaldlsdfjosdjffodk. jag saknar honom så jävlajävla mycket.
perfekt,nu gråter jag igen
 
daterat 15 februari 2012:
jag skrev till honom, han svarade. såklart inget av värde .han var så kall och obehaglig. går fan sönder av det här.
han har snackat om sin resan som nån jävla volontärresa där han ska hjälpa kids men allt han verkar göra är att dra ladd med latinas, jävla idiot. tur att man får röka på rummet, det och att det är sagan om ringen-maraton nu som inte är dubbat på hindi. grattis.
 
daterat 16 februari 2012:
damen som äger huset jag bor i säger att jag måste ta mig ut och se allt det fina, njuta av vad munnar har att erbjuda,, jag ljuger och säger att jag är sjuk och inte kan just nu.
när jag gick för att handla bananer och kakor av mannen utanför(bra att man täcker hela kostcirkeln) såg jag skymten av bergen där teodlingarna finns, träffade på en ung man i en rickshaw som körde fram till mig och tutade. han frågade vad jag gjort hittills i munnar, "ehh well, ive been sick so been at my room since arrival".
han frågar om jag är frisk nu, "yeah..kind of". han frågar om jag vill åka med honom imorgon innan soluppgång upp i bergen för att sedan köra mig runt resten av dagen enda till solnedgång för priset av ynka 500 rupies, jag tackade otippat nog ja? men allvarligt han hade världens snällaste ögon och hans aura(fy fan vad lök det låter) men det kändes typ bara..så rätt? helt ärligt. han la fram dagen på ett så fint sätt så jag kunde inte säga nej. 
gött om man gått in i en fälla och han typ kidnappar en och kör en till tjottahejti?
aja det känns ärligt talat ändå inte som att det kan bli värre än vad det är nu för det har redan varit värst.
måste sova nu, han hämtar mig vid 04 imorgonbitti. om jag dör och nån hittar det här: hälsa X att jag hatar honom. 
 
/N
Random | |
#1 - - Anonym:

SLUTA ALDRIG MED PODD OCH BLOGG
MVH MIG TACK PÅ FÖRHAND

Svar: PUSSS<3<3333
nathalie & my

#2 - - mathilda:

Älskar hur du skriver!! Älskar er podd. Sedan är ni så heta att man smäller av. KRAM

Svar: fino!!! <3<3
nathalie & my

#3 - - Gabriella:

förlåt caps men SÅ JÄVLA FINT ATT LÄSA!

(och tack för podden!)

Svar: Tack för att du lyssnar och läser!! <3
nathalie & my

#4 - - Frida:

äee vad starkt och fint <33

Svar: <3!
nathalie & my

#5 - - Malin:

åhhh jag var i munnar runt den tiden också <3

#6 - - Hannah:

ÅÅ asså älskar er så himla mycket och ni är så bra och det är så skönt att höra några viktiga starka tjejer som talar öppet om psykisk ohälsa. började på riktigt gråta till detta inlägget för det va så fint!! kramiZzZZ<3<3 sluta aldrig!!!

Svar: Men fina DU! tack för orden och för att du tar dig tid att kommentera, vi blir så glada. <3<3! /Nathalie
nathalie & my

#7 - - Carina:

eek finns det en fortsattning pa det har??

#8 - - Carina:

eek finns det en fortsattning pa det har??

Svar: ja visst, kan publicera det framöver om du vill:)
nathalie & my

Upp