Mys helg: vegoburgare och 2-årsfirande

HEJ gänget! Jag är glad! Solen skiner fortfarande (jamen TYP) och när jag skriver detta är klockan snart halv åtta. PÅ KVÄLLEN!!!!!! VÅR! I alla fall, tänkte visa er min helg. Som innefattade en jävla massa god mat och en jävla massa mys med min bf, så förbered er på mat och parselfies. 
 
 
Fredagen inleddes med middag på Farang med min andra familj, dvs Murres (min pojkvän ifall någon av oklar anledning missat det) familj. Vi beställde in drinkar, somliga av oss körde safe (jag: mojito), somliga av oss var mer loco (murre och patrick: bloody mary med FISK I?!)
 
 
Tog bara en bild pga fick mördande (nä, skoja) blickar från resten av bordet men maten var helt SJUUUUKT god. Sa ohmygod orimligt många gånger. Farang är fetdyrt, ca 650kr/person, men om ni nån gång känner för att megalyxa samt gillar asiatisk mat - gå dit!!! Man väljer en meny (vi valde vegetarisk hihi tror för övrigt den var helt vegansk också) och så får man typ 7 rätter att dela på. Stört gott. Amen. 
 
 
Sen spatserade vi vidare. Tog denna jättekonstiga selfie? Tyckte väl att jag var snygg men vågade inte posera så hade bara resting bitch face on. Ok.
 
 
Pojkvän och pojkväns bror Patrick.
 
 
Vi satt på Scandic Anglais och drack 1 öl, där har de coola stolar. Alla fick provsitta. 
 
 
Dagen efter åkte vi hem till min familj! Åt chokladmoussetårta och drack kaffe, fett mys
 
 
MEN HUR GULLIGA ÄR VI?! Får man säga så? Ja. 
 
 
Kolla mina gulliga föräldrar :') 
 
 
Jag: "vinka till kameran!" Mamma: "Loooooser!"*haha* <3
 
 
Efter tårta behöver man näring. Vad gör man då? Åker till Phil's burger. Ja. 
 
 
SERIÖST!!!!!! Min nya last :/ Vegoburgare+pommes+dipp. Det är så gott pallar inte?
 
 
På vägen hem från min familj stannade vi (murres familj+vi alltså) vid Plantagen och köpte massa gröööönt o sköööönt. Tiitttaaaa så fint! Känns som en liten djungel.
 
 
Den här heter Fredskalla och enligt Tuula (Murres mami) ska luften bli helt härlig av den? Haha får se om det funkar fin är den i alla fall!
 
 
Söndagen var ingen vanlig dag för det var min och murpis 2årsdag! Omg! Eller, det var 2 år sen jag raggade upp honom. Men vi blev ju typ ihop samma natt såååå. Här har jag skrivit två inlägg om hur vi sågs: 1 och 2. 
 
 
Är så lycklig att du finns i mitt liv älskling!
 
 
Tvingade KANSKE honom till örtitusen selfies... 
 
 
AAAH!!!! DU!!! Älskar dig så jävla mycket!!!!!!!
 
 
Vi drack varsin drink i solen på Fridays och sen gick vi till Flippin' burgers och köpte allt vi var sugna på. Pommes, vegoburgare och freakin ben & jerry's milkshake. Hade alltså inte ätit på varken Phils eller Flippin innan och klämde in båda under samma helg. Good job gumman. 
 
Sen åkte vi hem, spelade sims/tv-spel, kollade film och hemmahängde i varandras sällskap. Så jävla nice, bättre än alla fancy restuaranger som finns. Tack livet för den här helgen!
Random | |
#1 - - Lilla D:

Hittade bloggen härifrån helt random!! Har läst igenom hela bloggen & din gamla blogg My (ingen stalker har bara mycket fritid) och måste bara säga att det är så fascinerande!! Älskar hur ni är två tjejer som bloggar och lever och allt är så fascinerande. Liksom jag finner det intressant att läsa om er frukost!! Så fortsätt gärna med bloggningen så gör ni mig glad hihi

// nybliven stammis

#2 - - Linnea:

NI är nog det FINASTE jag sett!!!!

Svar: :''')))))) gulleeeee duuuu blev så glad av den här kommentaren!!!!!
nathalie & my

Upp