Q/A - fråga oss!!!!!

Hej vänner!
Med tanke på vår stundande bloggtorka (jag, My, har faktiskt en del att visa men finner liksom inte tiden och nu är det valborg och jag är i Lund åhejåhå men ah) tänkte vi slå till och ha en ~FRÅÅÅGESTUUUND~ 
 
Vi kommer svara på alltallt så ställ massa juicy frågor. Undrar ni något om Nates sliriga liv efter hennes break up? Om våra framtidsdrömmar? Hur vi träffades? Vem som är mest sjuk i huvet? Om My fortfarande käkar antidepp? Vart vi helst hänger en fredagnatt i Sthlm? (lol) Om Nathalie verkligen bör få vara myndighetsförklarad? Vad vi tänder på mest? Och minst? Vad vi gjort sedan studenten? FRÅGA BARA!
 
PUSS! 
 
Ps. om ni har en fråga som är riktad till bara en av oss, skriv gärna det så svarar vi på enskilda frågor i separata inlägg :))
 
 
 
Random | |
#1 - - Chrissy :

Natalie! Jag håller eventuellt på att göra slut med min pojkvän pga tristess i förhållandet. Vet såklart att gräset inte är grönare osv, gör inte slut just nu pga livrädd att ångra mig.... meeeeen. Hur klarar man av singellivet? Bästa life-hacksen? Hur är man inte bitter och hur hittar man nya fina killar? Kan man bli kär igen? kram

#2 - - Emma:

Undrar 1) vad jobbar ni med? 2) Har ni framtidsångest? 3) Ska eventuellt börja med antidepp, hur klarar man av det?

#3 - - Anonym:

Haha jag vill veta vem som är mest sjuk i huvudet!

#4 - - Anonym:

Hej! Kanske lite konstiga frågor men ÄSch:
Hur mår ni i er själva rent utseendemässigt?
Har ni någon erfarenhet av ätstörningar?
VAD I HELVETE ska man göra när man inte kan sluta tänka på en människa man tyckt om så himla mycket som sen bara försvann ur ens liv + hur hanterar man att denna människa verkar skita i en totalt

PUSS ni är bra

#5 - - emma:

efter studenten??? vad gjorde ni vad gör era vänner VAD SKA MAN GÖRA ??????

#6 - - Lisa:

Vill faktiskt veta hur det går för nathalie efter break-up:et. Känns det som det rätta? Saknar du honom mycket? KUL ATT VARA SINGEL NU NÄR VÅREN KOMMER??? eller känns det mer jobbigt?

#7 - - Lisa:

tjena gullisar! En liten fråga:
Är ni feminister? I så fall när blev ni det, och hur tar man kampen? Är till exempel era pojkvänner/ex medvetna om förtrycket tjejer faktiskt står inför eller har ni känt ett behov av att tjata på dom?
Kram

#8 - - hej:

Jag undrar faktiskt alla dom frågorna som ni tog som exempel! nyfiken på varenda en.

sen undrar jag också:

känner ni er ofta ensamma?

top tre bästa grejer i er garderob?

var i sthlm bor ni? (heheh alltså inte gata utan område mer) och vad tycker ni om det?

Vad tror ni att ni gör om 1 år? och om 10 år?

#9 - - Anonym:

Ingen fråga men idé till bloggen, kan inte my göra stora pojkvänslistan som finns på sandra beijers blogg? Kram

#10 - - Anonym:

Ingen fråga men idé till bloggen, kan inte my göra stora pojkvänslistan som finns på sandra beijers blogg? Kram

#11 - - Linnea:

Jag har alltid uttalat Nate som "Nejt" (american vibes hehe) men har insett att det kanske är tänkt att uttalas som Nate (med långt vokalljud på A och kort på E)... Så min fråga är helt enkelt: hur uttalar ni det?

Sedan vill jag att Nathalie ska berätta om sina Indien-trips. Jag vill själv åka på yoga retreat men i princip alla avråder mig pga "du kommer bara bli sjuk om du åker till Indien". Men jag vill i alla fall veta mer om hur det var, hur mycket det kostade osv..

Sedan: vart bor ni? Vad jobbar ni med? Vad har ni gjort sedan studenten? Vem är mest sjuk i huvudet? Vilken är er absoluta favoritplats? Har ni några tips på vad sjutton man ska göra efter studenten?

#12 - - Anonym:

Hej! vad jobbar ni med och vad är era framtidsplaner och drömmar?

#13 - - Anonym:

Upptäckte er podd nyligen och älskar den!! Vill veta era favoritböcker och vilken musik ni lyssnar på när ni behöver ro! Vad pluggade ni i lund?

#14 - - Anonym:

Upptäckte er podd nyligen och älskar den!! Vill veta era favoritböcker och vilken musik ni lyssnar på när ni behöver ro! Vad pluggade ni i lund?

#15 - - Emily :

Älskar er podd! Ni pratar om psykisk ohälsa på ett så befriande sätt. Inget skamfyllt, det får bara vara. Jag undrar lite angående antidepressiva. Äter my fortfarande det? vilka anser hon är de största fördelarna med att äta/ha ätit det? Jag äter antidepp och det vore så fint med lite pepp från andra som äter då jag blir så ledsen när jag tänker på att jag äter det. känner mig misslyckad, är rädd att jag blir personlighetsförändrad av dem och att jag aldrig kommer att klara mig utan dem. Kram!

#16 - - Anonym:

Heej! Ni är så fina och starka! Vad försöker ni fokusera på när ni upplever allt som meningslöst. Jag själv blev diagnostiserad deprimerad för drygt ett halvår sen, och har trots med hjälp av medicin samt terapi inte höjts det minsta.
Vad är era bästa tips? Vart ligger ert fokus på för att kämpa vidare? Kram<3

#17 - - Anonym:

Hej fina smarta ni! Har en massa frågor egentligen :D Undrar lite över era favoritplatser/uteställe i Sthlm såhär till sommaren, har ni några? Är ni helt straight? Har ni någon gång gjort slut med en vän och hur hanterar man isf det? Hur skulle ni beskriva varandra? Har läst Natalies blogg under åren och då skrev du väldigt mycket om en gammal kärlek, har alltid undrar över hur det gick för dig med det? Är ni vänner? Kan man ens vara vän med ett ex? My hur ser du på din och din bf framtid?? Hur ofta går ni och träffar en terapeut, har det hjälpt er mycket?
Puss och tack för att ni är ni!

#18 - - marre:

hallå gulliga ni, har ej en fråga utan mer ett önskemål. Kan ni inte ha kategorier My respektive Nat så man kan läsa alla inlägg av en av er i taget? om ni är med på vad jag menar.
puss

#19 - - Gabriella:

Jag skulle vilka veta: favoritbok? Vad lagar ni när ni känner liksom "buöööö är så opepp på att laga mat men vill ha något rysligt gott"? samt vet ni om hur viktiga och bra ni är och vilken stor skillnad ni gör?! För mig som äntligen tagit tag i mitt lilla psyke och säkerligen för många andra. Tack tack tack!

#20 - - hedvig:

hej!! jag undrar vad era bästa tips är för att hjälpa en hjärtekrossad vän som nyss gjort slut med sin kille? <333

#21 - - Anonym:

Bästa sminktipsen, bronzers och highlighters, kanske mascaran som äger eller vem som är göttigast på youtube? PLZ & kram

#22 - - Anonym:

Hej på er!!!

Beskriv kärlek. Tror ni på liv efter döden? Vad tänder ni på sexuellt? Vad är dem tre viktigaste egenskaperna hos en kompis? Och vad är dem tre viktigaste egenskaperna hos en partner?

+ My. Vad är dina tankar och åsikter om Lund såhär i efterhand. Livet där, människorna, skolan, festlivet, uteställena, kanske Skåne överlag. Dina bästa Lund hang-outs liksom.

Puss

#23 - - Anonym:

Hej! Vill bara säga att jag längtar efter era svar! Puss

Svar: GULLE DU! De kommer jättesnart :))
nathalie & my

#24 - - Elin:

Hej!! Jag undrar My hur ni gjorde med lägenhetsköp i Sthlm?? Försöker också leta efter boende men allt är så svinigt dyrt:( Sparade ni i några år innan ni köpte?

vad är era bästa tips för en lyckad utekväll? Om man bortser från Stureplan! Vet ni några andra ställen?

Kan ni båda dra en galen utekvällshistoria!! Känns som om ni har massa att berätta:))

#25 - - Elin:

Och jag glömde fråga, hur många besökare har ni på bloggen?:)

#26 - - L:

Hur lärde ni känna varandra? Vilka album tycker ni mest om (max 3!)? Vad ska ni hitta på i sommar?

#27 - - Anonym:

Jag undrar hur lång tid det tar att glömma sitt ex? Jag blev dumpad för 6 månader sen och saknar honom fortfarande...hur är det för dig Natalie?

Upp