En snabb liten lägesuppdatering

Hej gänget!!!!!!! My här! Tänkte bara kika in och säga hej! Det är så tomt på den här lelle platsen.
 
 
Är grovt förkyld pga en intensiv vecka bakom mig. Jag har ju nämligen börjat skolan!!!! SAY WHAT!!!! Har börjat Retail Management på Handelshögskolan här i Sthlm. Hahah alltså, varför känns det så märkligt att säga det? "Äh jag går på Handels". Trodde ALDRIG jag skulle yttra de orden. 
 
 
I ALLA FALL. Det är kuuuuuul!!!!! Får stresspåslag ibland och ba herregud vad håller jag på med. Men mestadels känns det riktigt fett. Är så taggad på den här hösten. Och att stimulera min lilla hjärna! Pluggdejter på caféer, nya kompisar (man får ju hoppas på det i alla fall), kårengagemang, vara synkad med Murrpi och leva någorlunda liknande liv. Det blir en bra höst det här jahadååå
 
 
Nu ska jag iväg på pubrunda i skoly. Hörs när vi hörs. Har massa grejer jag vill visa och berätta! Hoppas ni finns kvar. JUSTE andra avsnittet av hjärnknas kommer snart. 

PUSSSSSS
Random | | En kommentar |

*my body is my temple*

Det är så svårt. Svårt att LÄRA sig att tycka om sig själv och sin kropp. Det tar lång tid att gå tillbaka till vägkorsningen där man gick fel för länge sen. Blir så provocerad när diverse självhjälpspersoner proklamerar för att "se dig själv i spegeln och säg att du är fin som du e!!!" Men en grej som hjälpt mig: Jag fokar inte på huruvida jag är "fin" eller inte; min kropp är inget jävla plagg eller konstverk. Min kropp är mitt verktyg. Tack kroppen. Tack för att du bär mig och fortsätter funka när en massa annat inte gör det.

Hjärnknaset, MY | | 3 kommentarer |

Brunch- och middagsklubbar och bästishäng

För tre veckor sen, en tisdagskväll, landade jag på Arlanda. Gled hem, pussade min kille hej, somnade och så vips var det vanlig (nej nu ljög jag, för jag hade fortfarande semester) onsdag i Stockholm och det kändes som om jag aldrig varit bortrest. 
 
 
Det första jag gjorde var att möta Florpen på brunch. 
 
 
MIN ÄLSKLING!
 
 
Körde taktiskt klädval, ehhhhh
 
 
Var på så SJUKT bra humör. Helt sprittig i kroppen. 
 
 
Men Flora brukar ju ha den inverkan på mig <3
 
 
En kväll återförenades jag med Nate. Vi drack vin i hennes nya lägga (ok, den är typ några månader gammal men hade inte varit där?!?!) som är så jävla fiiiiiiin och sen gick vi till *trumvirvel* Trädgården (hängde seriöst där typ 4 dagar i rad).
 
 
På söndagen, min sista semesterdag, tog jag och Murre en pokémonpromenad. Kanske den bästa sortens promenad.
 
 
Alltså, promenadslingan längs med Hornstulls strand förbi tanto och mot eriksdalsbadet är såååå mysigt. Kändes som om vi var utomlands. 
 
 
Avslutade med burgers shake o pommes på Lily's vid Nytorget. YUUMMMM
 
 
Förra veckan köpte jag godlunch + godis för att fira ett kuuul beskeeeeed.
 
 
Och förra fredagen bjöd jag hem 2/4 av den beesteee middagsklubben <3
 
 
Yrsa ser så suspekt/ledsen ut här? Hon hade mensvärk men de hyllade min mat. PJUUUH var så nervös innan hahaha för de båda är så mkt queens i köket.
 
 
Jag och Flora gick ut å dansade på Celezte sen. DANSADE, 4real. Två timmar i sträck med avbrott för vatten. Längesen jag gick ut utan att köpa bärs, sååååå värt. Var helt euforisk. 
 
 
I måndags träffade jag älsklingen ovan (Johanna) och pratade igenom det senaste över varsin öl. Min beebis så fint att träffa henne igen. 
 
 
Ah sen har jag jobbat på. Har känt mig bakfull hela veckan pga tränat hårt och antagligen blivit uttorkad hahaha svag. 
 
 
En kväll bingetittade jag på skam. Jesus vad bra det var???? Besatt av Noora och William. Åt potatisbullar också mmm
 
 
Och gjorde ansiktsmask! Impulsköpte nämligen en på lush när jag var på stan med Flora, bara för att hon köpte en hahaha typiskt mig. Men det var härligt. 
 
 
Tränat!!!! Tjoo!
 
 
Och hämtat bästa paketet på posten.
 
 
Haha lycklig tjej. Så glad pga har sån läslust efter veckorna i Cannes.
 
Det var det! Nu är jag i Jönköping hos min bonusfamilj (Murres) och myyyser. Nästa vecka är min sista jobbvecka :O Hihihi ska berätta varför. Sen. Lol vem är jag. HEJDÅ!!!!!!!
/M
Upp