AVSNITT 10 AV HJÄRNKNAS UPPE I PODCASTAPPEN!

 
Q/A! OM ENSAMHET! INSÄTTNING- OCH UTSÄTTNINGSSYMTOM! SJUKSKRIVNING! SKITSNACK! (samt Nathalie gumman som upprepar ordet "relatera" förti gånger om)

PUSS hoppas ni vill lyssna
 
ps. FETT jävla tack till underbaraste bästa Johanna Frostling och Viktor Näsman som gjort vår jingel (vi glömde nämna i avsnittet hur osköna)!!!! Om ni vill höra mer av deras magi (vilket ni vill) borde ni lyssna på Klara & Jag PRONTO. 

/M & N
Random | |
#1 - - Anonym:

FAN va najs att ni är tillbaka, så jäkla viktigt. Bra avsnitt också och ni snackade fett tydligt om allt så för en som just nu går igenom det ni nu har som erfarenheter(hur bra är inte ni för det, cred till er!!) så var det en solklar och relatable dialog. Skönt att lyssna till nån som är lite på andra sidan av depressionsträsket.
Om ni vill (och ifall jag lyckad formulera frågan så ni fattar) så skulle det vara intressant att höra er resonera kring hur man "får ihop det" intellektuellt och emotionellt. Det är väl rätt vanligt för alla att det klaschar lite där (får alltid höra det alla fall..suck) meeen tänker att ni nog kan vara lite mer insiktsfulla än så och faktiskt fatta vad jag menar. Alltså hur kan man göra för att balansera mellan dessa två? Låta känslor ta plats men ändå ha huvudet med sig eller vara insiktsfull utan att helt ignorera det man känner. Vart jag egentligen vill komma är väl att det för mig ofta kan bli så att det låter som att jag är fett med och har koll/förstår mitt mående etc. men att det ofta är bara ord för det jag KÄNNER är allt annat än samlat/lugnt/smart och jag har ingen koll alls. Det blir sjukt svårt att få hjälp med sitt verkliga mående när man på något sätt kan resonera kring det intellektuellt för då tror alla att man är typ "med" eller kanske borde kunna ta vara på sig själv för "det låter ju som att man har koll" men egentligen är det kaos och knas.
Vet inte alls om ni kan hitta en fråga att besvara i denna romanlånga kommentar men men..ni får gärna försöka.
Grattis till er för avslutad medicinering , heja!!

Svar: Såååå bra kommentar!!!! Vi ska absolut fundera om detta är något vi kan säga ngt om... Intressant fråga verkligennn kram!!!!
nathalie & my

#2 - - Gabriella:

Jag vill veeeerkligen inte vara besserwissrig och detta är inte så värst viktigt (till skillnad från resten ni tar upp i podden!) men ooump! är väl gjort av sojaprotein, dvs bönor?

Övriga kommentarer: så nice att podden är tillbaka! När poddappen uppdaterade imorse och er ljuva podcast visade sig var jag snabb på att skjuta undan datorn med hemtentan och istället dra fram en kopp kaffe, en bulle och hörlurarna. mm! Känns som häng med ett par kompisar!

Svar: Haha alltså vi vet insåg det när skadan redan var skedd. Lol. Tack ändå. Inte besserwisser!!! Tack för din kommentar gullet <3
nathalie & my

#3 - - Anonym:

Hej! Fattar såklart om detta är jobbigt att prata om, men My skulle inte vilja prata om sina ätstörningar? Hur hanterar du det idag osv. Som sagt har jag full förståelse för om du inte har lust, men känns som ett sånt viktigt och skamfyllt ämne som jag sällan hör öppna och ärliga komversationer om trots att jag själv och flera nära vänner har kämpat och kämpar mot det under flera års tid! puss på er!

Svar: Absolut, kan ge det ett försök <3 kram /M
nathalie & my

#4 - - Anonym:

måste bara säga hur bra ni är! Riktiga förebilder för en själv när man gått igenom psykisk ohälsa! Kram

Upp