En snabb liten lägesuppdatering

Hej gänget!!!!!!! My här! Tänkte bara kika in och säga hej! Det är så tomt på den här lelle platsen.
 
 
Är grovt förkyld pga en intensiv vecka bakom mig. Jag har ju nämligen börjat skolan!!!! SAY WHAT!!!! Har börjat Retail Management på Handelshögskolan här i Sthlm. Hahah alltså, varför känns det så märkligt att säga det? "Äh jag går på Handels". Trodde ALDRIG jag skulle yttra de orden. 
 
 
I ALLA FALL. Det är kuuuuuul!!!!! Får stresspåslag ibland och ba herregud vad håller jag på med. Men mestadels känns det riktigt fett. Är så taggad på den här hösten. Och att stimulera min lilla hjärna! Pluggdejter på caféer, nya kompisar (man får ju hoppas på det i alla fall), kårengagemang, vara synkad med Murrpi och leva någorlunda liknande liv. Det blir en bra höst det här jahadååå
 
 
Nu ska jag iväg på pubrunda i skoly. Hörs när vi hörs. Har massa grejer jag vill visa och berätta! Hoppas ni finns kvar. JUSTE andra avsnittet av hjärnknas kommer snart. 

PUSSSSSS
Random | |
#1 - - Anonym:

Jag har en fråga till Nathalie! Skriver du mycket nu? Det är jättefint att få läsa det du skriver, och det vore kul om du ville dela det med oss som läser bloggen :) om du känner dig bekväm med det!

Svar: jaa det gör jag. men för mig själv mestadels känner mig alltför ofta så töntig och högtravande hhaah:( MEN tack för pepp kanske vågar publicera nåt framöver då<3
nathalie & my

Upp