TIPSTORSDAG

Hej fina därute <3
Jag har PMS och är känslig och jävlig men otroligt glad över en stor sak som hänt. Ett av livets stora pusselbitar har lagts. Så lättad. Ska berätta för er snart! Men först: lite tips.
 
Blondinbellas "100 mål att nå"
Okej, blondinbella har tidigare uttryckt sig semiidiotiskt kring en del saker men FY vad jag beundrar henne nu för tiden? Hon är sjukt driven och duktig, verkar vara en fantastisk mamma och bara rent av en inspirerande stark kvinna. Älskar henne? Den här listan gjorde mig sjukt livspeppad. 
 
 
 
Intervju med Brita Zackari
En annan kvinna jag beundrar och inspireras av är Brita Zackari. Jag har så himla lätt för att få ångest av vuxna (konstig grej kanske?)... ni vet när man lyssnar på medelålderspersoners konversationer som är så ARTIGA och PÅ AUTOPILOT. Får genuin ångest av det, typ dödsångest och ba aha ska jag bli sån en dag fyfan. SIDOSPÅR. Vad jag vill komma till är att Brita är motsatsen; hon får mig att längta efter att "bli vuxen." The way we play har en kategori där de intervjuar kända personer med inslag av bilder från deras hem. Älskar detta koncept och älskar Brita. 
 
Stranger things
Sjuuuukt spännande serie på Netflix. Utspelar sig på 80-talet, mitt under kalla kriget, och handlar om en pojke som försvinner vilket leder till mystiska upptäckter av folket i byn Hawkings. Winona Ryder (<3) spelar en av huvudrollerna och gör det såså bra och jag älskar att barnen får ta stor del samt framställs som smarta och fina (mina favoritkaraktärer är två av barnen älskarom), den är snyggt klippt, soundtracket är underbart och som sagt - den är stört spännande! Se pronto!!!!!
 
 
 
Hemsidan och appen Goodreads 
Upptäckte och reggade mig på den här hemsidan februari 2013, men har blivit aktiv först nu. SÅ bra sida, som IMDB fast för böcker. Du har dina egna bokhyllor; böcker du vill läsa, böcker du har läst och boken/böckerna du läser just nu. Sen sätter du mellan 1-5 stjärnor och (om du vill) skriver recension. Du kan följa personer och deras bokstatus kommer upp i flödet, så jävligt bra för att få boktips! Också nice att kunna samla alla böcker man läst på en å samma plats. Här är länken till min sida om ni vill följa mig. Finns som app också, tack Ellen för påminnelsen!
 
Det var det! Hörs snart!
Puss/MY
MY, Tips | |
#1 - - Ellen:

Hej! Du vet väl att goodreads finns som app! Älskaren

Svar: Givetvis!! Men tack ändå - ska lägga till det så andra får reda på det :)) <3!
nathalie & my

#2 - - Marre:

Älskar (my)siga inläggggggg <3 skriv mer!

Svar: <3<3<3 Jaaa I Will!!!! Tack för peppen gullet
nathalie & my

Upp