My(s) i Cannes: babbel om böcker, sol och happiness

Haalooooo gullefjunen! Jag är i CANNESSSsssss om någon missat det. Mina päron har lägenhet här så jag lever ljuva livet; största ansträngningen jag gör är att ta mig till stranden. Det är gött jaaaaaaa. Nu ska ni få se detta i bilder:
 
 
Cannes. Palmer. View. Hav. Yes.
 
 
Läses så mycket här i hushållet! Mamma plöjer en deckare om dagen å jag med nästan, fast inte deckare. Läste en (1) som hette Pretty Girls/De vackraste (Karin Slaughter) som var helt förbannat spännande!!! Läs!!!!!! Även om ni inte gillar deckare. Tycker vanligtvis den genren är skräp pga så kasst språk ofta (mvh pretto) men denna var riktigt bra. Spännande, välskriven, starka kvinns. Läs. 
 
 
Första dygnet kom två små filurer med varsin gigantisk ryggsäck o mellanlandade från deras tågluff i vår bäddsoffa: Maria och Mathilda, även kallade Murris å Murran. Och så murre då där i hörnet (min kille ah). Detta är enda bilden jag tog men vi hängde på stranden, åt middag med mamma, diskuterade livet mindfulness och annat skit över ett par flaskor vin och mötte sedan upp mammas två polare och festade med dom hahah. När vi skulle lära dom lekar vi brukar leka, Mathi ba: "det här skitbra om ni ska på läger nån gång". Dom dog av garv, vi med. 
 
 
Min största vision gällande ~Cannes med killen~ var honom framför mig i vit linneskjorta ätandes moules, drickandes vin. Så detta var vi givetvis tvungna att göra. Trots att jag inte äter fisk fniss. Men Flora sa till mig innan jag åkte att det på något vis är ok miljömässigt att äta musslor? I alla fall... fick i mig typ 7 (så gott med soppan de ligger i mmm) innan jag mådde illa. Men det vare värt.
 
 
Här är då Murrpan och Per, mammas kompis, som vi fick turen att festa med två gånger!!! Första gången med Mari&Mathi och andra gången bara jag och Murre. Vi gick till en gayklubb och såg dragshow, det var kuuul.
 
 
En dag tog jag och Murre båten över till ile sainte marguerite. Så jävla amazing dag, men fotade mer där än på hela resan så tänkte visa er detta i ett eget inlägg. (OM NI VILL). 
 
 
Semesterbruden ;))
 
 
Sista kvällen Murre var här (han stannade en vecka och jag ska vara här totalt två veckor) hade pappa kommit och vi dansade till franska låtar på högsta volym, Murre läste spänt klart sin deckare och så åt vi middag alla fyra (jag, mamma, pappa, Murre) i kvällssolen på balkongen. 
 
 
Pappas pasta!!! MMMMMmmm
 
 
Nu kommer M säkert bli lack för att jag lägger ut den här bilden men jag tycker han är söt ok. Detta var hans sista dag buhuuu
 
 
CHEVRESALLAD ÄLSKAR DIG
 
 
Sen skulle han åka hem :'''''( 
 
 
Det var jättejättesorgligt att säga hejdå. Begravde mig i hans nacke med pirr och vemod i magen. Så fint att vara kär, två år ihop och allt, ändå kände jag mig nykär där på bänken i eftermiddagssolen. 
 
 
Men hellre gråta i en porsche än en opel!!! :D Förövrigt fan vad grapefrukt är gott, undrade först varför jag aldrig äter det men så kom jag på: för att det är så djävulskt jobbigt att äta (skala länge, det rinner å har sig). 
 
 
Nåt annat som är gott är denna dryck. Bubbelvatten + lemonad, typ? Finns den i Sverige? Mums.
 
 
Igår hade vi gäster här. Vi drack bubbel hos oss och gick sedan ner för att käka middag vid havet. Sen facetime:ade jag med florababy, kollade på syskonen baudelaires olycksaliga liv på franska netflix och somnade gott i mitt AC-härliga rum. 
 
 
Ikväll har jag mamma pappa dansat till massa bra musik och jag och Nate har rantat om att vi är lyckliga och förtjänar att må bra via snapchat. Hoppas ni känner detsamma (om er själva alltså, lol).
 
HEJDÅ O PUSS från en semesterglad sommarälskande My!!!
Random | | 3 kommentarer |

Vloggingbooth // Hemma hos Myrre

TJA! 
Nu kommer något speciellt, en videoblogg! DESSUTOM visar jag er hur jag och Murrpan (min kille Christoffer) bor. Fick nämligen en fråga om vi kunde göra det (jag och Nathalie alltså, inte jag och Murrpan). ER ÖNSKAN ÄR MIN LAG!!!!!!
 
Jag filmar ju med.... photobooth......... *skämskudde*.... SÅ kvallen är ju inte jordens bästa men ÄH, tänker att det är bättre än inget? Eller så tar jag rent av och investerar i en kamera och blir en full-time-youtuber. NJA. Jag hade kul i alla fall. 
 
Blablablaaaa....! Kan ni snälla kommentera? Ok. Stilla min inre skamvåg. Tack.
PUSS!
/M
Random | | 13 kommentarer |
Upp