Klädmani pt. 1

Hej gänget!
Jag är i Malmö under sorgliga omständigheter. Imorgon åker jag hem i alla fall. Någon kommenterade och bad om pinterest-kläd-inspo-inlägg. Och jag har en sådan kväll; ni vet en sån då man bara hänger runt på internet och blir svininspirerad men det stannar där. Eh, ni kanske inte alls förstår vad jag menar? Har gråtit 14 liter tårar idag så är lite tung i huvudet. Hoppas du som kommenterade blir glad i alla fall!
 
 
GAAAH så mycket snyggt. Grejer jag gillar just nu: v-ringat, off-shoulder-toppar, monokromt, MJUKA kläder, cat-eye, scarfs, statement-bälte, mycket bling (gillar alltid mycket bling). Alla bilder är från min pinterest. 
 
 
Saker jag måste ha snarast: playsuits, ett par beiga mocka-pumps/heels/flats (gärna Steve Madden ah fuck me), nya sneakers, chokers, en röd badräkt med djup ringning (HUR svårt kan det vara att hitta en) och denim shorts som min röv kan trivas i ;/ Seriöst. 
 
Nu ska jag sussa. Om ni gillar den här typen av inlägg kan ni väl kort å gott "gilla" inlägget? (Det finns en sån funktion bredvid kommentarsfältet. Ett klick bara, supereeeasyyy!) Jag tyckte det var kul att göra i alla fall. Älskar kläder. Vill bada i kläder.
 
Puss
/MY
Fashion, MY | |
#1 - - Saga:

Såg denna röda och djupt urringade baddräkt och tänkte på dig! https://na-kd.com/plunge-swimsuit-dark-red?___store=en&nosto=nosto-page-product2

Svar: Assså hur fin är du!!!! <3 Jag köpte faktiskt den för ett par veckor sen den lever life på min kropp i sommar :D
nathalie & my

Upp