My svarar del 2 (video!): livet efter döden och livet i Lund

Hej gänget. Här kommer ett videoinlägg där jag svarar på några av era frågor från frågestunden. Var nyvaken och sa "svarar verbalt" när jag menade "svarar muntligt" och var seriöst nära på att inte lägga upp pga det men Murre sa skärp dig så då gjorde jag det :))) Hoppas ni gillar! Den heter pt. 1 för att det är i videoformat, planerar att göra pt.2 OM NI VILL. Plz leave a comment down below så blir jag glad <3
 
 
Random | |
#1 - - Flora:

LOVE U. Du är en sån jävla natural youtuber.

all kärlek
/din frilansande vän

Svar: ÄLSKAR DIG!!!!
nathalie & my

#2 - - E. :

Otroligt naajs med en video ju. Den här fick mig typ att känna hopp efter en fett dålig dag. Typ att "men där sitter ju My och pratar så livet är ändå verkligt". Fan vilken oklar kommentar att få meen du kanske fattar? Hur som helst, tack alla fall och fortsätt gärna med videos!

Svar: Men tack! Inte oklar kommentar fattar nog precis vad du menar. Fett fint iaf <3 kram!!!
nathalie & my

#3 - - Anonym:

Kan inte båda ni visa bilder på hur det ser ut hemma hos er?? Ni kanske har gjort det innan men Nathalie är väl nyinflyttad?

Svar: Thanks för detta intresse vill nämligen göra en ~apartment tour~ å nu fick jag anledning till det huhihih :))) /MY (ska säga till nate också!)
nathalie & my

#4 - - amanda:

Yes fler videos! Håller med anonym, update över er ~boendesituation~ vore angenämt! SÅ svårt att hitta vettigt boende i Sthlm?

#5 - - Anonym:

Bra video!!! Kul ju :) jag har en fråga till My! Vad jobbar du med och vad vill du göra i framtiden? Typ plugga/fortsätta jobba?

Upp