hälsningar från bangcock

igår checkade vi in på det finasteeeee lyxigasteeee hotellet ja nånsin fått äran att checka in på,
ja o emma har verkligen UNNA SEJ-mania pga vi e så fucking värda det så vi känner oss blessed mest hela tin när vi chillar omkring här på hotellet i våra morgonrockar och beställer mojitos och margaritas :)))

såklart är det äkta lost in translation-feeling på vårt rum och såklart älskar jag det så pass mycket
 
its so prittyyyyyy

uppstyrda och en nap senare tänkte vi utforska *bangkoks härliga uteliv*...men först en drink på hotellets balle!

eftersom ingen av oss va särskilt pepp på ping pong shower och sedvanliga turistiga "tokiga" och "sköna" festaktiviter hade jag styrt upp en lista innan avfärd med rooftopbarer att besöka! vi åkte till detta ställe som hette nånting som ja inte vet vad nu. men den hade sand iaf o sånt e ju kul epic guide. 
 
fint vare i alla fall. sen fick man ju sitta och samtala med sin bästis i typ en sekund innan några rövhattar till män tog sig friheten att slå sig ned och förstöra stämningen.
 
taggade till toaletten och tog selfies ist och flashade punanin pga enda rimliga innan vi gick vidare och dansade till hiphop till tidig morgon

vaknade vid tolv och va fett lezzen pga missat hotellfrukosten:(( men tog mitt pissiga lilla stycke till bakiskropp ner till poolen och beställde snälla saker för magen och simmade länge och mycket och läste bok om att va bipolär o lyssnade p3 dokumentär så det va fint ändå.

nu sitter jag här o bloggar som en äkta boss samt beställer roomservice till en brutalbakis emma som fortfarande(16.00) ligger totaldäckad av bakfylla. 
men snart ska ja göra mig fett kattig och försöka väcka emma till liv för ikväll ska vi hit och jag ska leva ut mina gossip girl drömmar till fullo. ska nog sätta på ett avsnitt nu för att komma in i feelingen. 

HEJDÅ!!!!!
/N
Random, TMI: Through my iPhone | |
#1 - - mathilda:

du är så jävla het att jag dör

Svar: assåååååååå<333 :')))
nathalie & my

Upp