lajf lajf lajf lipe lipe lipe

aight som vanligt håller man ju aldrig det man säger att man ska göra, i detta fall som i att blogga flitigt.
men halloj tror inte det går nån nöd på nån:(
IALLAFALL, igår landade jag i ett dimmigt sverige sen kväll efter att ha ångestat brutaaaaalt över hemfärd hela flygresan(som dessutom var så turbulent att jag höll på o tappa det, satt o liksom FÖRLIKADE mig vid faktumet att jag skulle krascha och trilla av pinn och typ tänkte på om vänner som jag ej längre har nån kontakt med idag skulle komma på begravningen eller ej o blev lezzen pga 1.fan vad sorgligt det är när vänskaper går förlorade 2.så sad att man ej får delta på sin egen begravning???största egoboozt ju om d blir värsta gråtsuccen och typ 300 pers kommer). att komma hem i sig var ÅNGEST, men största ångestmomentet var att jag skulle åka tunnelbana? liksom att entra tc o ba glida in genom spärrarna och titta oroligt omkring pga e äkta thug o åker reducerat och sen hoppa av vid fridhemsplan och gå samma jävla väg hem till samma jävla lägga.
MEN det var inte alls katastrof. johanna hade bäddat min säng med nytvättade lakan och påslakan och det kändes tryggt och fint och jag har saknat henne så det var fint att komma hem och dra en 10 minutare om va fan som hänt under dessa veckor innan jag däckade framför new girl. OK shit im rambling nu kör vi det jag tänkte köra på från början:
en utav två recap från koh lipe.

bilderna ovan är resan dit. satt på en färja i ett par timmar, läste pär lagerkvist och grinade(återkommer till detta i ett helt eget inlägg pga fuckkkkkk mitt hjärta alltså) och kollade på havet och tänkte på *livet*.

vi anlände i solnedgång, installerade oss i ett skitboende(literally, alltså haha. det fanns ingen spolknapp på toaletten, och äkta jävla idioter som vi är så fattade inte vi att man skulle *spola* genom att fylla en hel hink med vatten och hälla i toaletten. så vi poopade och kissade fritt(en som varit i thai vet ju att magen kanske inte e top notch sådär efter en vecka) och ba...jahopp...hur fan löser vi detta. slutade med att vi checkade ut dagen efter och lämnade efter oss ett berg av skit, doften i rummet, äejj...hoppas ni inte äter när ni läser detta:))) varje gång vi gled förbi den receptionen resten av veckan var det ju go stämning.
anyways, vi drack mojitos i ett par strandsängar och ba...ÄR DETTA PÅ RIKTIGT FINNS DETTA LIV!!PGA NJUTET DÄR O DÅ
 
dagen efter gick vi till sunrise beach. alltså. vet ej hur jag ska förklara denna ö som är koh lipe, men åk dit.
det är PARADISE. på riktigt. vi hängde i vattnet hela dagen och ba: :')))))))))))))) 
LEVER VI FINNS VI FINNS DETTA LIV ÄR DETTA PÅ RIKTIGT

drack mer mojitos, läste böcker vid strandkanten(SERRI SRY FÖR TÖNT IGEN MEN ALLTSÅ LOOOOL LAJF DÄR OCH DÅ PALLAR EJ) och sprang omkring och fortsatte: HÄNDER DETTA ÄR DETTA PÅ RIKTIGT FINNS DETTA

sen vare solnedgångsdags, köpte bärs och satte oss vid strandkanten, klappade hundar och pratade pratade pratade.
jag är så glad att vi hittade hit. jag hade ca noll förväntningar av thai förutom dömande tankar om typ grabbarna grus-snubbar och föööör turistigt men koh lipe, ahhh. gud, inte alls så. så snäll plats för hjärtat.

klart slut med del 1!
/N
Random | |
Upp