sakerrrrr

hej och glad fredag! jag är fortfarande jetlagged och allmänt ehhh slut i huvudet.
mina roomies åker bort i helgen vilket e fett opassande pga är i en xtrem period where I NEED COMPANY men aja ska försöka överleva. har lite lösa planer om AW:s och oklara fester i ingenstans med saknad person som säkert kommer bli fint. men mest av allt ska jag nog sova, sovasovasova.

här har ni i alla fall en låt att lyssna på om ni som jag älskar yung lean i smyg och vill styra bra fredagsfeeling så e denna...äeeejj älskar den. i smyg.

här är en av mina favoriter med pärran. ska skriva mer om den i helgen. men läs om ni inte redan läst, vilket större delen av littnördar förmodligen redan gjort.
 
och slutligen! HÄR är en film jag såg på flyget hem från thailand, knäppt kanske att jag inte sett tidigare pga virginia woolf e ju min queen(soulsister mest pga bipoläris 4ever, förutom att ja saknar hennes briljans rå men ändå) och allt som nånsin handlar och har handlat om henne intresserar mig.
hur som, den var mycket sorglig. jag tyckte om den så mycket. satt där i trång flygstol och försökte hålla tillbaka ett britney breakdown för faaaan vad allt kändes i mig, spolade tillbaka flera gånger bara för att höra repliker om och om igen. 
obs för lökig trailer som inte ger filmen rättvisa, som vanligt.
 
nä dax o tagga till jobbet och få det att se ut som att man har allt under kontroll. omöjligt.
puss!
 
/N
Random, Tips | |
#1 - - Ingvild Alette:

elsker fan yung lean in public

#2 - - linnea:

älskar din blogg, älskar ditt sätt att skriva på och älskar att du skriver och delar med dig igen!!

kram

#3 - - linnea:

ps. det är såklart kul att ni är två också!

#4 - - Nathalie:

ingvild: hahaaa ska sluta va tönt och börja skrika ut för världen hur mkt jag älskar honom <3

linnea: <333333333333333333333

Upp