SNACK OM DITTEN O DATTEN

Helloeees lovers. Okej vi börjar detta inlägg med att ni ska bomba My med pepp o kärlek, pga 1. hon e värd det 2. hon behöver det 3. vi alla älskar henne 4. vi vill se henne blögga mer!!
 
do it! <3
 
vi fortsätter med lite random rambling:
 
jag är inne i busybusy intensiv period i liv1, går upp en timme tidigare än jobb och filar på lite olika framtidsprojekt, åker till jobbet prick 07.20, jobbarjobbarjobbar och funtar på min framtid jobbmässifgt(hade möte med boss igår och fick fast tjänst och bollade lite kring hur jag kan och ska(för jag ska!) utvecklas i företaget och lite sånt), jobbar med framtidsprojekt på lunchen, åker från kontoret vid 17, går och handlar, lagar mat, duschar, däckar framför new girl och så fortsätter det så. det går i hundraaa meeen jag måste passa på nu när jag varit på semester och faktiskt har den energin för att få saker gjorda! e fettttt inriktad på min framtid nu och känner för första gången HOPP inför den och allt vad det innebär, annars har det hängt som ett fucking orosmoln över skallen mest hela tin(typ: AIGHT ja kmr aldrig lyckas med nåt jag e sämst jag e si o så) men nu:
äkta businessinriktad. typ på denna nivå:
 
hade förövrigt en fantastisk helg. förutom att jag o my bråkade för första gången??? pga jag va en rövhatt efter en eller två för många öl(classic). fick panne och grät hela lördagsförmiddagen pga, finns det nåt värre än att göra sina vänner besvikna/ledsna? tur att hon e bäzt och var den som frågade MIG hur jag mådde dagen efter trots att det var JAG som var rövhatten. guud hur har man blivit blessed med så bra vänner egentligen?
 
men utöver det: fan va kul det va?? träffade en exkollega som inte bara e min snyggaste polare utan även en kopia av mig insåg vi, ja inte utseendemässigt, huvudmässigt! vi e så freaking lika. här e hon: EMMA 

vi hängde på en fest i nacka som va najs. hängde med assnygga brudar och dansade i timmarrrrr med den hetaste snubbe ja vet om. såklart upptagen sen 45 år tillbaka.
 
enda bilden ja har från festen tho är denna sliriga toalettbild. man va tvungen att "checka in" sin mobil när man anlände..råkade glömma...så man kunde liksom ba ta upp den när man va på ställen ingen annan såg. 
 
lite annat som är aktuellt i liv1 o huvudet:
 
 
 
 
nej nu måste jag pilla lite mer med *framtidsprojekt* innan lunchen tar slut
 
PUSS O HEJ GLÖM INTE PEPPA MYSAN
 
Random | |
#1 - - Anonym:

Haha men vem är ens du och vad är det här för blogg och varför är den i mitt bloglovin flöde helt plötsligt? Vill ha tillbaka mys blogg<3333 my come baaack!

#2 - - lol:

åh tack bby anonym<3 /nathalie

#3 - - elsalsa:

Myyyyyy where u at?

#4 - - Amanda:

Påsken är slut nu, finns väl endel att säga om den, långledigheten, våren
My & NATHALIE vi läsare väntar på inlägg från er båda 2:)

Upp