Vårpeppen/mars månad

Hej gänget! My här! Har ni läst Nathalies hälsningar från Bangkok? Mm, jag vet, man blir RIMLIGT AVUNDSJUK. Så jävla rimligt att sitta med sad längtande face för när jag kollar ut genom fönstret är allt jag ser en grådimmig marssolkig himmel. MEN, med det sagt: Det är mars. För mig är mars ett slags startskott på våren. När jag promenerade med Flora i söndags i världens jävla vårsol sa vi: nu blir det ju bara bättre. (och ja, det kommer ett backlash i april med typ snö, men fortfarande!) 
 
För att pynta bloggen med något annat än den grådimmiga marssolkiga himmeln utanför tänkte jag peppa igång våren med ett inlägg i äkta throwback-anda; tidigare mars månader - för att påminna er om att mars kan vara en väldigt bra månad. Ok, då kör vi:
 
2012
 
Kunde sitta på uteserveringar! Dricka kaffe i solen med Alice! Blir helt längtig av denna bild. Efter henne såklart. Och uteserveringar. Kanske det jag ser fram emot mest med våren, att sitta på en solvarm stol, dricka kaffe/vin och bli mosig i ansiktet. AH
 
 
Våren 2012 var då jag och Flora började hänga riktigt intensivt. Just den här dagen känns som början på allt. Vi drack vin i Gamla stan och sen sov hon hos mig <3
 
 
Och återigen - uteserveringar! Mellqvist! Ett tydligt vårtecken: när Mellqvist börjar fyllas med söderbönor 
 
2013
 
 
Åkte till min bästa kompis Johanna som bodde i Paris då. Vi picknickade vid diverse kanaler och floder x antal gånger. Alltså... ett vårigt Paris. Mhm. 
 
 
Och jag var såhär vårigt (och frankrikeinspirerat haha lol) klädd. Jeansjacka! Hatt! Tunn liten scarf!
 
 
Får PANNE av den här bilden, vet inte varför. Johanna, cappuccino, vårfeelingen, färgglada pennor, livslusten. AH.
 
 
Ett stilleben av en perfekt mogen mango och en jävligt vacker tulpan. Mvh tönten
 
2014
 
2014 bodde jag i Lund. Pluggade psykologi och var sjuk i typ 10 dagar för första gången sen... lågstadiet? (I guess att kroppen sa ifrån efter alla liter alkohol). Då åt jag glass och drack juice på vår balkong. 
 
 
En dag i mitten av mars kom våren. Jag gick hem utan jacka och tog den här töntiga alldeles UNDERBARA bilden på balkongen i ren eufori. 
 
 
Och sen bytte jag om, cyklade till Angelica med en flaska rosévin och balkonghängde tills solen gick ner. 
 
 
Hängde med min sambo Lisa och hennes bf Elliot och FATTAR NI att den här bilden är tagen i MARS?! Minns den här dagen såså tydligt. Vi hängde i Lundagård, kände att det enda rimliga var att köpa öl och hängde sen i timmar ett litet gäng. Gick hem till mig o L och tajmade glassbilen. Klart vi ska köpa glass hallå det är typ sommar idag? MARS alltså, fattar på riktigt inte. 
 
2015
 
 
Mars 2015 bodde jag fortfarande i Lund, men var på besök i Stockholm. Åt denna soliga frukost,
 
 
 
Premiärparkhängde med Maria (PARKHÄNG!!=?!?!?! orkar inte) 
 
 
 Och promenerade på djurgårdsbron med världens bästa mormor <3
 
Och nu är det mars igen och allt jag ser är solkig grådimma. MEN, snart är det verkligen vår hörni. Påminn er själva om det ibland. Puss.
 
/M

 
Random | |
#1 - - whiskeysour.blogg.se:

blev så genuint lycklig av det här inlägget! förra veckan satt jag på uteservering i SKINNJACKA och SOL och drack prosecco istället för att tentaplugga, ändå helt rimligt!

Svar: MEN VISST!!!! Guu vad underbart! Och tack för kommentaren :) <3 /My
nathalie & my

Upp