Majdimman.

Hejjjjj gänget.
 
Maj är förbi imorgon, min favoritmånad är fucking förbiiiiiii
 
...mvh sentimental since födelsen. 
 
Känns ju förjävla sorgligt att jag fördrivit denna månad i en dimma? Det är min känsla nu tbh? Vet inte vad jag gjort? Minns valborg, minns Lund, minns lyckan när jag gled omkring på mina (och resten av Sveriges studenter) gamla gator med en bärs i ena handen och Ellen i den andra. Sen. Blankt. Nej, inte blankt. Förlåt jag menar dizzyyyyyyy
 
Jag har således inte kunnat blogga - jag kan inte ens prata med mina bästa vänner? Känner mig helt inlåst i mig själv och min sjuka hjärna. Och här sitter jag och skriver att jag ska sluta med antidepp. Frisk my ASS. 
 
 
Titta - en svinglad My. Och så vitt jag vet är denna bild tagen i maj? Detta är så classic:
 
 
Depp-twittrade på bussen på väg hem från tennisen en solig kväll. En grej som är jag som jag hatälskar & älskhatar: jag är I VARJE KÄNSLA ser inget annat. Lite intellekt finns i periferin, vetskapen om allt det andra. Men! Jag älskar det mer än att gå runt i den här apatin som får mig att ba oh fucking no är jag deprimerad igen? Är det så? I MAJ? Det är fan inte rättvist. 
 
 
Den här gör mig glad i alla fall, men det är ju sen gammalt. Varje jävla dag frågar hon hur jag mår. Varje dag frågar jag henne detsamma. Allt ska ventileras, nej, får* ventileras. Vår plats är trygg och villkorslös. 
 
 
Och min mamma. Min älskade mamma som hämtade mig från jobbet när jag skrev att jag funderade på att åka till psykakuten. Utan tvivel åkte hon och hämtade upp mig. Körde mig runt i bilen och hem och vi grät tillsammans för sorg. Att människor dör. och där sitter jag och har ångest för ingenting. Men Murre sa: My, sätt inte dina problem i relation till allt annat. Det går inte. Någon kommer alltid ha det värre, må sämre. 
 
 
Här är två andra personer som är viktiga. I lördags ringde jag Maria (till höger) och panikgrät och hon fnissade och jag minns inte vad hon sa men jag minns att hon gjorde det lättare att andas.
 
 
Jag har börjat träna. Tack fitnesscollection för att du rånar mig på 800 kr varje månad from nu, är helt säker på att du är en hjälp. (OBS EJ IRONISK). Här ovan ser ni ETT TJEJGYM. Eller ja, ett fik på ett tjejgym. Tränade pilates där, blev frälst och idag ska jag göra't igen. Längtar efter att komma i kontakt med mig själv och min kropp; inte stanna i dimman i huvudet. 
 
 
Slut på babbel. Är ni kvar? Trots förvirringen i att vi är två personer här och den förjävla sporadiska uppdateringen? Gillar er. Vilka ni nu än är. <3
 
Kram/MY
Hjärnknaset, MY, Random | |
#1 - - Kaja:

Hei! Jeg bor i Oslo og jeg er kvar. Masse <3 til deg!

#2 - - Anonym:

Kram!!!

Upp