Through Mys Iphone: Malmö/Lund, festligheter och sommarfeelingen

HEJ sötisar! Det är fredag, sommar (20 grader o sol, i alla fall i Stockholm) och livet är gött. TACK för alla frågor, SÅ KUL!!! Jag och Nathalie har redan börjat svara på dessa så första svaren kommer snart. Ni kan fortsätta ställa frågor ett tag till om det är något ni undrar, vi kommer svara i etapper liksom. Så länge tänkte jag visa er vad jag haft för mig de senaste veckorna. Måste bli bättre på att fota, tar i princip bara selfies... men detta har jag fångat i alla fall:
 
 
Två selfies. Ironin. Men tycker jag var gullig så de får inleda ok. Hade bollar á la inspo Kenza och Kendall Jenner på Coachella när jag drack öl med Fanny en kväll då hon var i Stockholm. 
 
 
En dag tänkte jag göra "ett foto i timmen", men det slutade med typ örti foton på morgonen och 0 senare. Mina morgnar inleds i alla fall 90% av gångerna såhär: havregrynsgröt + kaffe i sängen framför youtube. 
 
 
Bad Murre fota mig när jag gjorde mig i ordning haha. Såhär ser det ut när jag väljer smycken. 
 
 
Frieri! Skoja. Men han gick ner på knä och sjöng en morgonserenad när jag skulle till jobb1. Jävligt gulligt.
 
 
Hejdå!!! 
 
 
Jobb : )
 
 
Samma dag drack jag öl med Nate. Såååååå fint men avslutades med att hon ba My jag är i sån osynk med alla just nu. Ja ba va? med mig också? Eller vadå? Och fick typ messa sen o ba hallå älskar dig? 
 
 
Sen åkte jag till Malmö! Förrförra helgen för att ge er lite tidsperspektiv dåra. Vi åkte för att min farbror fyllde 60 och ställde till med galej.
 
 
AH cute_couple_yes
 
 
Marie och Emma håller tal <3 Min kusin och hennes mamma dvs min ingifta faster (?)(blir det så?). 
 
 
Det var en SÅÅ rolig och lyckad fest. Hade så jävla mycket pms innan och neggade loss, skulle också hålla tal åt min pappa som inte kunde närvara och var arg för att han skickat talet typ 30 minuter innan festen började hehe men det blev succé (mvh ödmjuk) och ååå alla var så najsiga? Och så god mat? Och älskar fulla vuxna? (när de är härliga OK)
 
 
Fast allra bäst på hela kvällen var att dansa bugg med farfar. 
 
 
Han är 90 år och dansade mest och bäst av alla. 
 
 
<3 <3 <3 
 
 
I och med att valborg inföll veckan efter och jag har möjlighet att jobba från Lund så stannade jag i Malmö hela veckan. Hängde lite på Emporia. 
 
 
Bodde hos min farmor och farfar vilket denna selfie tagen i deras sovrum får representera. Så hiiimla mysigt att bo hos dem. Världens bästa. 
 
 
Alla kvällar kollade jag youtube och åt farmors mat. Fast en kväll var de och spelade bridge och då åt jag mackor i sängen :-)))
 
 
Sen vare fredag och KVALBORG! Om ni undrar varför jag ser ut som en anka så är det för att vi gjorde kylie jenner challenge hehe när man suger på en kork typ? Kids dont try this at home det gjorde FETT ONT.
 
 
HAHA då vet man att man inte ska incijera botox då. :/
 
 
Seriöst typ 1/4 bilder jag tog på hela valborgshelgen men ni vet var för upptagen med att HA KUL! Här är ELLEN DA PIMP i en tarre. Så jävla fint att få hänga med alla älsklingar igen<3
 
 
Och kanske bästa - träffa MOLLY. Vi har känt varandra sen vi föddes och guuu hade sån kärleksattack här alltså. Gulligaste finaste Mollsan. 
 
 
Söndag var jag bakis och åt sushi hos Jenkan plus kollade 2 skräckfilmer i rad. Förstår EJ varför pga är sjukt mörkrädd och paranoid wääh.
 
 
Tillbaka i Stockholm! Nytt kontor ca 5 minuter från mitt hem. SÅ SKÖNT.
 
 
I tisdags picknickade jag med Florpen. Vi tog igen, jag blev bjuden på mat (som alltid, ehe) och ah älskar henne. Men det vet ni ju sen länge :)
 
 
TJO!
 
 
Det ligger en libanesisk restaurang bredvid mitt kontor. Farligt för min plånka härligt för min mage.
 
 
Instick: detta är min favvo från Lemonade. Förstår 100% hypen. Beyoncé är queen. Tack o hej Amen.
 
 
Igår var jag ledig och åkte till Djurgården med bf.
 
 
Vi promenerade till Skansen! Kollade på varg björn lodjur. Man är ju kluven tho. Eller alltså, får ont i magen av djur instängda... men Murpen hade aldrig varit där och vi ville göra en utflykt. No judge.
 
 
Hehe alltid mina lillfingrar på vift. Notera hur lättklädd jag är. OCH BARBENT! SOMMAR!
 
 
En snygg kille jag smygfotade faaan borde bett om hans nummer...
 
 
Nämen det var ju visst min kille! HA HA HA ! Comedy gold. 
 
 
Murre approves. Ok förlåt har skrivit för många bildtexter nu fantasin börjar tryta. 
 
 
Och igår var också allas favorit Klara Tuvas födelsedag så kvällen avslutades med lite fir för henne<3 Bästa KT. Stackars er som inte känner henne. 
 
Nu ska jag glida hem från jobbet och ha en helt oplanerad ljuvlig sommarhelg. Hörs snart! Med svar från frågestunden!
PUSS O KRAM
/M
 
MY, TMI: Through my iPhone | |
#1 - - Anonym:

Haha min älskling, älskar dig föralltid /en kvinna i osynk med liv1

#2 - - Ronja:

hallå!!!!!!! vad har du för läppstift på första bilderna!!!!!!! SÅ fint och herregu vad du är snygg

Svar: MAC i färgen "mehr" :)) Tack snälla!!!!
nathalie & my

Upp