Tentaperiodddd / VAD VILL NI HÖRA I PODDEN?

HEEEEEEJJJJJJJ dårfinkar och dönickar! Jag (My) har tentaperiod och Nate är bara allmänt opepp till att fläka ut sig över internet, därav tystnaden här. 
 
 
Här är i alla fall två photoboothies från igår när jag satt i en tom föreläsningssal och försökte sammanfatta mina anteckningar.
 
 
Och den här bilden tog jag för ett par timmar sedan när jag skulle visa Johanna och Erika (classm8s) hur mysigt jag hade det hemma när jag gjorde pluggkort på hjärtformade papper :))))))) 
 
Nu ska jag till skolan och plugga periodisering (.....) sen ska jag på jobbmiddag. Buuhhhhhhh stress1.
 
I ALLA FALL: Jag och Nathalie tänkte spela in ett poddavsnitt i början på november (om typ 2 veckor så inte SÅ LÅNGT som det låter). Kan vi få lite tipz på vad ni vill höra eller? Ger vår motivation en skjuts när ni säger (att) vad ni vill höra!!!!! PUSS <3
Random | |
#1 - - Marre :

Hallå saaaaknat dina blogginläääägg jööö meeer <3

#2 - - Marre :

Hallå saaaaknat dina blogginläääägg jööö meeer <3

#3 - - E:

Jag önskar ensamhet som ämne! Vet att ni pratat lite om det innan, men tycker det behövs!! Vad gör man när man känner sig kompis-ensam liksom? Som att alla andra har världens närmaste bästa kompisar men man själv inte har det? Har ofta den känslan, och vet att den nödvändigtvis inte behöver vara sann men KÄNNS ju så, och det är så himla jobbigt. Eran podd är så bra, kram!

#4 - - veronica:

i've said it once and i'll say it again: vill egentligen bara höra er snacka om livet.
men en annan kul grej är:
- att höra om hur plugget går i samband med ditt välmående
- en update på hur träningen går och om det fortfarande hjälper
- om era tips till en ångestfylld 17-snart-18-åring som har stress över att hon snart är 18 och inte känner sig vuxen ö.h.t. (spoiler alert: its me)

kram på er jag tycker ni e fett nice

#5 - - Lo:

Ååh saknar att höra er!
Vet att ni pratat lite om era diagnoser etc. och undrar hur viktiga ni tror dom är? Har lite egna funderingar kring hur det verkligen skulle göra någon skillnad om man tex inte är i behov av medicin etc.
Har man eller är man ? Tror ni ändå det är nyttigt att veta? Eller behövligt, eller hur relaterar till detta?
Massa kärlek till er!!!!

#6 - - Gabriella:

Det var någon i en kommentar förr som önskade att ni pratade om intellektet vs känslorna vilket jag tolkar som typ "jag är ju en smart, rolig, härlig tjej med hjärnknas som kan resonera". Hur får ni ihop den "bilden" av er själva? Jag tänker typ på att man är så INSIKTSFULL och kan se på knaset utifrån men likväl inte hantera det såååklart. Ehm, vet inte om jag lyckas uttrycka vad jag är nyfiken på att höra om men...ja

sen också mer mer mer om livet! Er vardag! Saker ni gjort/upplevt på sistone! Tankar! Tips!

#7 - - Edit:

Kul med podd igen ju! Äh, spelar ingen roll vad ni snackar om, typ ~livet~ räcker som någon skrev ovan. Men om ni nu gärna vill ha tips så är jag en sucker för det älskvärda temat kärlek :))) Och allt vad det innebär pga ofta relaterbart.

#8 - - Anonym:

Hej! Jag undrar om Nathalie bor ensam eller om någon av er har erfarenhet av det? Jag ska precis flytta hemifrån och är nervös för att jag ska känna mig ensam!!!

#9 - - Anonym:

Hej! Jag tänkte höra om någon av er har erfarenhet av att bo ensam? Jag ska flytta hemifrån nu och är rädd att jag ska känna mig ensam...!

Upp