DEN STORA HÖSTLISTAN

Hej! Er alldeles egna crybaby e här och bLoGgAr igen. 
Jag mår för jävligt och har ångest över allt så jag tänkte sortera tankarna i en höstlista, känns som en rimlig grej i ett försök att tänka klart:))) Lider av ett extremt intelligenskomplex och otillräcklighetskänslor nuförtin(gjort sen palmemordet iofs) och det liksom PARALYSERAR mig till max, enda jag e kapabel till är att skriva fucking dikter om hur korkad jag är och **stirra ut genom fönstret** på ett sorgset vis medan en ensam tår ringlar nerför kinden. Är så orimligt dum mot mig själv som en bara kan vara men hur svårt är det att INTE va det. 
Nåja, hoppas det släpper snart alltså PALLAR INTE vara ledsen över sånt jag inte kan kontrollera. Hehe. Höstlista kommer här i alla fall!

 

1. Vad kommer du äta i höst?

Min egen medicin i sviterna av alla snedsteg jag gjort hittills i sensommaren:/ Utöver det, typ sånt som jag alltid äter? Quornfileer och rotfrukter. Vill mest äta ute hela tin men eftersom jag sparar till en resa till maldiverna i vinter så är det ej ett alternativ.

2. Vad kommer du dricka i höst?

Åbro 7.3or(mitt hjärtas låga) och en go kaffe om dan

 

3. Vad gör du om dagarna egentligen?

Jadu...Kämpar på.

4. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?

Hade precis börjat nytt jobb och längtade efter att åka o hälsa på mitt ex som bodde i korea. 

 

5. Vad tittar du på?

tjaaa, igår satt jag framför bingolotto och DOG för att jag inte orkade byta kanal. 
En annan dag satt jag och grät framför förlovningar på youtube. Härliga jag ¯\_(ツ)_/¯

6. Vad läser du?

Eftersom det finns lol:iga INGET att göra på mitt jobb så sitter jag och läser debattartiklar/recensioner och essäer på the webzz hela dagarna. I ett försök att plugga lite till HP.
Ska börja läsa floras bok nu också som jag hämtade ut i lördags!! 

 

7. Vad var bäst med sommaren?

Att jag var ledig i fyra veckor och fick fina minnen i form av resan till bcn och kroatien och hemstaden och fårö. Plus att dansa på open airs med alla ja gillar.

 

8.Vad är det sämsta med hösten? 

Att jag är så pank efter sommaren att jag tyvärr inte har ett enda öre i besparingar nu. Känns kanon!
Annars: att det känns som en nystart för alla men att en själv står och stampar, vet att det bara är jag som kan ändra på det så ingen självutnämnd lifecoach därute behöver sitta o muttra det:)))
 

9. Vad har du för höstplaner?

Hänga i naturen ändå. Åka hem till nypan ofta, måste typ alltid göra det när det vankas ny årstid? Åka hem alltså. Som att jag måste andas in förändringarna på hemmaplan för att allt ska bli verkligt. Gå på mina platser jag gått i alla år och låta allt sjunka in liksom.

 

 

10.Vad har du på to do-listan?

Plugga inför HP. Gå till SATS och köpa mig ett gymkort. Spara pengar. Vara lite snällare mot mig själv.
Skriva mer whinea mindre:)

11.Var hänger du helst när du är ledig?

I sängen. Eller i en bil utan destination, eller en destination långt härifrån. Hoppas det händer nåt sånt!

 

12.Har du någon inplanerad resa?

Ja, en resa i mitt inre.....SKOOOJA inteee. lr. Tyvärr är den enda resan ja kmr ha råd med under hösten sträckan karlberg-solna, till och från jobbet alltså. Finaste.

13. Vad lyssnar du på i höst?

Disco! Och Lee moses!

 

14. Slutligen, vad är det bästa med hösten?

Luften och skogen såklart. Hänger jag mycket i skogen kommer jag nog bli en hundra procent mer lugn människa som accepterar att det är som det är och att livet är nu och inte sen. 

/Nate

Listor, Random | |
#1 - - Josef Rantamäki:

Hej Nate och My,

Ville höra om ni vill skriva om vårt unika välgörenhetsprojekt?
Det går ut på att erbjuda gratis terapi för shoppingberoende och privatekonomisk ångest, där patienten även kan vara helt anonym.

Här finns mer information om projektet: https://advisa.se/blogg/gratis-terapi-for-shoppingberoende-och-privatekonomisk-angest/

Vi anser det finnas ett tydligt behov för detta och vi behöver all hjälp vi kan få för att bryta tabun kring köpbeteende och få fler att våga ta tag i sina privatekonomiska bekymmer.

Hoppas du vill vara med och hjälpa!

Tack på förhand.

Josef

#2 - - hanna:

heeeje. alltså jag känner ofta som du beskriver, alltså onödigt dum mot mig själv. ältar saker jag säger och gör (eller saker jag INTE gör också för den delen :))) i efterhand, och tänker att jag borde gjort si och borde gjort så. vilket slutar med att jag tycker jag är fucking sämst i världen och hatar mig själv pga jag inte räcker till. är liksom aldrig nöjd med nåt jag gör, även fast jag vet att jag är bra på vissa saker. vilket gör mig ledsen, nedstämd och att jag ofta har ångest. har alltid tusen tankar i huvudet samtidigt, mycket kring ångest och sånt jag ej kan påverka.
mycket av de här paralyserar mig tillslut vilket gör att jag typ på vardagar blir så trött att jag endast jobbar, kommer hem till ingenting innan jag sover, och istället får ångest för allt jag borde göra (träna, plugga körkort, städa, träffa folk).. så lever man för helgen istället.

förlåt för lång text men nu till funderingen, är detta något som lindrades av att äta medicin? tänker om du upplevde nåt av det..
tänker om man kan känna en bättre balans och att den här typen av ångest lindras?
ni är grymma som pratar om psykisk ohälsa förresten, behövs fler som er!!!<3

Svar: Heeeeej. Ååå känner igen mig så väl i det du beskriver alltså och för att svara på din fråga så jaa jag tycker det lindrades markant. Innan medicinering hade jag väldigt mycket mer onödig ångest och självhat, om det började som en dum tanke typ "fan va jag är dålig som inte börjat plugga än" kunde det eskalera i ett stort mörker som blev helt ohållbart där dåliga tankar fick frodas fritt. Med medicinering var jag ju inte helt skonad från de tankarna men hade absolut inte de i lika omfattande form som innan. Inte lika långa skov av depp osv. Fick definitivt en mer ärlig chans att jobba med mig själv när jag åt antidepp då mycket onödig ångest liksom inte golvade mig som förr och ibland försvann helt i perioder.

Puss tack för dina ord<3
nathalie & my

#3 - - Anonym:

Åh tack för svar <3 sökt hjälp för andra gången i livet och ska få träffa en psykolog snart! Så trött på att saker i ens skalle ska stå i vägen för saker i livet. Hoppas verkligen de tar mig på allvar den här gången!

Upp