TMI: Första veckorna på Handels

Heeeeeeej. För er som inte läste mitt photobooth-pyntade inlägg nedan så har jag (My) börjat Handelshögskolan i Stockholm. Nedan följer bildbonanza på mina första veckor. Enjoyyyyy
 
 
Dag 1 och en obligatorisk spegeloutfitsbild innan jag gled iväg mot skolan. Ouuuffff så nervös jag var när jag skulle skrida upp för röda mattan utanför ekporten vid Handels. Nä, jag överdriver. Men lite nervös var jag. Dagen flöt på bra, mycketmycket info. 
 
 
Dag 2. Skulle skicka en selfie till Murre för att fråga om jag såg trött/bakis ut, det hade ju varit intropub kvällen innan och en viss person (läs: jag) stannade liiite för länge för att kliva upp 07 dagen efter : )
 
 
Vad som är svinfett med just mitt program - retail management - är att det har ett nära samarbete med en massa olika företag. Så första veckan var fullspäckad med möten med en del av dessa företag där vi fick lösa uppgifter på kreativt vis. Bland annat måla en tavla som skulle representera "kundfokus utan att vara vinstdrivande", typ. 
 
 
Mitt i första veckan hade vi grillkväll i Vasaparken. Så mysig liten kväll och väldigt skönt att göra något utan alkohol. Vi grillade körv (jag fick lyx-vego-korv) och jag joinade ett killgäng och spelade amerikansk fotboll hehe. 
 
 
Torsdagen den första veckan hade vi "Stockholmsjakten", vilket basically gick ut på att springa runt på stan och utföra massa uppdrag. Här skulle jag ta en selfie vid humlegårdens busshållsplatsen, spexade till det med humlefiltret i snapchat (vi var inte ensamma om att tänka "outside the box"). 
 
 
Annat uppdrag: ta foto på en dramaten utanför dramaten. Notera mina redigeringsskills!!!!!! Lol.
 
 
Senare samma kväll bjöds min småttinggrupp (nollningsgrupp på Handelsspråk) på middag hos en av våra "föräldrar" (fadder på Handelsspråk). RISOTTO!!!!! Och jag fick sparris istället för kyckling yass. Sen dansade vi på Sturecompagniet (..). Så kul kväll!!!
 
 
På fredagen var jag SÅ TRÖTT. Men det var välkomssittning så jag var bara tvungen att gaska upp mig och sätta på mig mina vitaste kläder (temat var white garden party). 
 
 
Pyntade håret med Klara Tuvas blomdiadem och mitt face med guld för att se lite mindre trött ut ehe.
 
 
Min klassis Taraneh! Och Stora salen som tvåorna hade pyntat såååå fin. 
 
 
Det var myyyys och sen dansade jag ett par timmar i Rotundan (Handels festlokal) innan jag mötte upp Murre och Co pga längtade efter dom och ville hem och sussa. 
 
 
Har suttit på fik och pluggat! Typ en grej jag verkligen längtat efter när jag föreställt mig att gå i skolan?
 
 
Och så har jag gått på sponsrade aktiviteter. Mycket najs. 
 
 
I torsdags förra veckan vankades det sittning igen. Drack lite pre-bubbel hos klassis-Johanna med fina tjejer. 
 
 
Det var Hur Man Går På Sittning-Sittning, dvs en sittning där man lär sig hur man går på sittning. (NÄHÄ???)
 
 
Och i helgen var jag på resa med typ halva första året! Vi bodde i lyrriga stugor i Leksand. 
 
 
Det regnade omvartannat....kolla gullig person tho
 
 
Hade SÅ kul! Vi lekte lekar och tävlade på dagen, förfestade i folks stugor på eftermiddagen och gick på sittning och dansade på kvällen.
 
 
På vägen hem stannade vi i Borlänge och käkade. SUSHI<3
 
 
Har köpt nya skor också. Bra grej att göra när man ska leva på CSN :) Nej men ärligt visst är dom finaaaaa
 

PJUH! Det var de få bilder jag hade från mina två första veckor. Den här veckan är mer föreläsningar än kul, men det är ju ändå syftet med att plugga, ehe. Jag mår bra! Hejdå!
/MY
MY, TMI: Through my iPhone | my | |
#1 - - Anonym:

WOW skorna vilken modell/vart köpte du?:)

Svar: Det är Nike cortez! Roche nm tror jag dom heter, limited edition, på caliroots!!
nathalie & my

#2 - - Elsa:

hej gullis!! så himla kul med skolan och att du trivs bra!! heja dig!!

vill också fråga var den vita tröjan som du bar på the white garden party kommer ifrån?? SÅ fin!!
puss

Svar: <3333!Den är från Brandy Melville, dock typ ett år sen, men kanske finns kvar :)
Puss!
nathalie & my

#3 - - Nike:

Hello! Jag måste bara säga My.. att jag såg dig på tuben igår! Och dyäu va så jäkla snygg! Din stil är så cool på nåt vis. Du hade höha vita byxor, instoppad assnygg skjorta och maffiga örhängen, så min fråga är helt enkelt; varifrån är dessa kläder?! Vilka butiker skulle du rekommendera för att uppnå en sådan queenig stil? Kram /Nike

Svar: MEEHH tack <3Ok outfiten:
Skjortan: min mormors gamla...? tror den är från H&M?
Byxorna: Monki
Örhängen: Designtorget

Hm, jag brukar shoppa på: Zara, H&M, Monki, Weekday, 2ndHand (inte lika ofta längre tho? Men gillar Humana och Stadsmissionen), Stories och online: Nelly, NA-KD och Asos. Ehhhhh dvs typ alla budgetbutiker som finns. Varsågod för icke-tips :/ <333
nathalie & my

Upp