Livet kom emellan / Oktober -> Februari i en bildlista

HEEEJJJJJ!!!! Vad händer? Är det ett blogginlägg ni ser? Yes box ja. My här. Jag har tänkt så många gånger att jag vill titta in å skriva nåt. Mest för min egen skull tbh då jag älskar all form av dokumentation och aldrig pallar skriva dagbok pga tidsbrist och skrivkramp MEN det är så svårt att skriva när det var så lång tid sen? (Oj, dramatisk). I alla fall: Listor är alltid kul, tänkte jag. Och så fick jag den briljanta idén att kombinera recap av mitt liv med en lista. Nämligen bildlista endast innehållandes bilder sen vi sågs sist. Tjooooo nu kör vi:
 
En bild från en fredagkväll:
 
 
Mårten Gås-sittning på skoly. Dvs en sittning i lag Skåne vs. lag Stockholm. Biljetterna till Stockholm tog slut så jag hamnade i Skaune det var kul vi hittade en magisk matchning på väg från förfesten till sittningen. 
 
En bild från en lördagskväll:
 
Helt serr så är detta antagligen från en lördag då vi hade tenta på måndag och hetspluggade helgen innan. MMmm good old tentaperiod I miss you vi ses snart igen. 
 
 
En bild på något du tycker är lyxigt:
 
Att få bo ihop med honom! Att han vill vara med mig trots alla mina fel och brister! Att han finns i mitt liv! Sån jävla lyx <3
 
 
En bild som beskriver verkligheten:
 
 
Trötta morgnar när allt jag vill är att stanna i sängen. 
Samt:
 
Detta ena sekunden (asså förstår inte att jag lägger ut denna på the world wide web. Kan vara fulaste bilden på mig ever. 
 
 
Detta andra sekunden. Allt känns som hav böcker människor jag älskar sol etc etc. (Bild från Cannes med Flora i oktober. Det var dröm.)

En bild på en riktigt god frukost:
 
 
Avokadomacka och smoothie på Pom och Flora. Yas. Kan till exempel intas när ni tentapluggar och är i desperat behov av ett trevligt avbrott. Äta måste man ju ändå göra.
 
 
En bild på något du älskar att göra:
 
 
Röja med henne!!!! (Ok, sammanhang: vi drack öl efter örti år isär.)

och:
 
Spela spel!!!!!!! Tips: HINT. Är en blandning av charader, med andra ord, pictionary och typ sing star. Extremt kul. Speciellt efter tenta hemma hos Johanna när hennes kille blandar svingoda drinkar till en. 
 
En bild på något väldigt gulligt:
 
 
Mamma. Mammor är så jävla gulliga, speciellt min när hon njuter av sin nya julklapp, fotmassagemaskinen (ingen gillar fotmassage lika mycket som min mami), på julaftonskvällen. Plus för lurvtusse bakom som aldrig går att fånga på bild men som är sjukt cute. 
 
 
En bild på dina kompisar: okej ni får två!!!!!
 
Massa bästisar som jag älskar!!!!! Första: nyår med glitter, risotto, dans. Andra: hejdåbrunch för älsklingsfreja som har flyttat till Australien buuuu. AAHH vad vore livet utan polare?????
 
En bild på något du fått i present:
 
 
Asså. Detta är ju obviously ingen riktig present, men att ha träffat dom är världens bästa present från Handels <3
 
En bild från en rolig fest:
 
Gasquen efter första tentaperioden. Vi klippte av våra småttingband som vi haft i två månader (uugh) och det var så kul att träffa alla igen och vi åt mat sjöng och dansade på borden. 
 
En bild på något som passar att avsluta denna listan med:
 
 
STAY COOL!!!!
 
Nej men ärligt, vadå passar att avsluta med? 

Jag kanske dyker upp snart igen. Jag och Nathalie planerar att spela in ett podavsnitt innan 22/2 men det kanske jag inte borde skriva för som ni kanske märkt är vi inte kalasbra på att hålla vad vi "lovar". Hoppas ni mår bra det gör jag i alla fall just nu! (Men mitt normaltillstånd atm är stressad, jag avskyr PMS och vissa kurser jag läser är tråkiga). MEN SNART ÄR VÅREN HÄR. Yaaasssssssss
Random | |
#1 - - Mira:

spela in spela in spela in :)

#2 - - Marre:

Aaaah my saknat dina inlägg so much.

#3 - - Marre:

Aaaah my saknat dina inlägg so much.

Upp